Heti Krónika

hétfő, 2018, január 15 - 15:23

Perge András több mint két évtizedig dolgozott a füzesabonyi labdarúgásért. A volt utánpótlásedző többször is nyert bajnokságot csapataival. Egykori tanítványai máig is látogatják egykori edzőjüket.

hétfő, 2018, január 15 - 15:21

Jelenleg Magyarországon 1 millió bölcsődés, óvodás és diák részesül közétkeztetésben, közülük 500 ezren ingyen jutnak hozzá az ételhez, ami évente 79 milliárd forintot fordítanak – mondta Nyitrai Zsolt honatya Felsőtárkányon. A korszerű és egészséges gyermekétkeztetésről szóló fórumon, Buday Péter mesterszakács kóstoltatta a reformételeket a gyerekekkel.

hétfő, 2018, január 15 - 15:19

Megjelentette 2018 évi túra és programtervét a Füzesabonyi Természetbarát Egyesület. Somogy Imre elnök elmondta: a tagok mellett várják azokat is, akik szeretnék az ország különböző tájait bebarangolni.

hétfő, 2018, január 15 - 15:18

Ebben a kormányzati ciklusban 3,5 milliárd forint fejlesztési támogatás érkezett Füzesabonyba. Nyitra Zsolt országgyűlési képviselőt kérdezzük a stúdióban az elmúlt év történéseiről és az előttünk álló év politikai eseményeiről.

hétfő, 2018, január 15 - 15:16

A vidéki települések nem szeretnének bevándorlás szervezői irodákat. - hangzott el a FIDESZ múlt pénteki  egri sajtótájékoztatóján. Juhász Attila Simon Felsőtárkány  első embere elmondta: a polgármesterek tiltakoznak az ellen, hogy Soros György bevándorlás szervező irodákat szeretne nyitni és ennek érdekében több százezer dollárt oszt szét Magyarországon, hogy felépítse vidéki hálózatát.

hétfő, 2018, január 15 - 15:15

Közel 900 millió forintból fejlődik a Berva völgyi iparterület, valamint a déli iparterület Felsőtárkányban. Köszönhetően a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban elnyert fél milliárd forintnak, valamint önkormányzati támogatásnak,  a Berva völgyi vállalkozóknak és az ÉMÁSZ-nak – jelentette be Nyitrai Zsolt honatya és Juhász Attila Simon Felsőtárkány polgármestere.

hétfő, 2018, január 15 - 15:13

Megyénkben közel 3000 civil szervezet van bejelentve. A civilek működésükre és a szakmai programjaikra is támogatást nyerhetnek el a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain. A tudnivalókról tartott tájékoztatót az Egri Norma Alapítvány képviselője múlt szerdán a Házasságkötő teremben.

hétfő, 2018, január 15 - 15:12

A Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt megegyezésének eredményeképpen a DK indít jelöltet Heves megye egyes választókerületében. Kertészné Kormos Noémit a kép párt közös sajtótájékoztatóján mutatták be múlt kedden.

kedd, 2018, január 9 - 08:31

A füzesabonyi Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület 702 ezer forintos támogatásban részesült a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán. Az elnyert összegből tűzoltóeszközök és felszerelések kaptak, valamint jut pénz a működési költségek finanszírozására is.

kedd, 2018, január 9 - 08:30

December utolsó napjaiban térfigyelő kamerák kerültek a vasúti alujáróba is. Az önkormányzat és a MÁV ezzel is növelni kívánja az utasok és az itt közlekedők biztonságát és remélik, hogy ezzel megszűnnek a rongálások is.

Oldalak