Főbb híreink

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kiírásán több mint 20 millió forintot nyert el a Füzesabonyi Városi Könyvtár és Közösségi Ház, a Könyvtárral a...

Jó ütemben halad a Modern Városok Program megvalósítása országosan és Egerben is- jelentette be Kósa Lajos tárca nélküli miniszter a megyeszékhelyen tett...

Saját jelöltet indít az MSZP Heves megye 2-es választókerületében a visszalépett gyöngyösi polgármester Hiesz György helyett- jelentette be Molnár Gyula a párt elnöke. A szerdai sajtótájékoztatón elhangzott: a szocialisták Orosz Bálint Jánost indítják el itt, a DK javára visszalépett Korózs Lajos pedig az országos listán fog szerepelni.

Az LMP Heves megyei képviselőjelöltjei beszélgetésre invitálták a választókat péntek este a Bródy5 klubba.  Az eseményen bemutatkozott az egri, a gyöngyösi és a hatvan választókerület jelöltje, ismertették programjukat, de kitértek a választókerület sajátosságaira is.

Egerben az Érseki Palota Látogatóközpontjában állították ki Székely Bertalan Egri nők című híres festményének kisebb változatát. A művet a magyar kormány egy aukción vásárolta meg. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő közbenjárása segített abban, hogy a megyeszékhelyen fél évig láthassa a közönség az alkotást.

Az Egri Egészség és Környezetvédő Egyesület meghívására Rigó István fitoterapeuta tartott előadást a fizikai testünk egészségének négy alappilléréről A jelenlévők megismerhették azokat a gyógynövényeket, melyekkel megőrizhetik a legfontosabb belső szervek az egészségét.

Oldalak