Főbb híreink

Vasárnap hatalmas esőzés érte el Heves megyét. Nagy mennyiségű csapadék hullott többek között a Laskó patak vízgyűjtő területén. Aznap délutántól...

Füzesabonyban is ingyenesen étkezhetnek a szünidőben a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek. Június 17 és augusztus 11 között hétköznaponként az Ifjúság...

Az idén is megrendezte hagyományos nyári napközis táborát a Füzesabonyi Városi Könyvtár. Az öt napos táborra 20 gyerek jelentkezett elsősorban a város két általános iskolájából. 

Hagyományosan a szünidő első napján adják át a városban a Jó tanuló - jó sportoló elismeréseket. Az idén Füzesabony Város Önkormányzata 23 diákot részesített a díjban.  

Szombat délelőtt 14 főzőcsapat szorgoskodott a Aldebrő történelmi emlékparkjában. Közülük a legtöbben a hagyományos német főtt vagy sült derelyét készítettek, finomabbnál –finomabb töltelékekkel. 

A nyári napfordulóhoz és a Múzeumok éjszakája országos programsorozathoz kötődően szombat este a Magyar Tár Házba is ingyenesen látogathattak az érdeklődők. A Szihalmon található egykori magtárban működő Szabadkéz Galériában Kótai Tamás Munkácsy-díjas képzőművész Kényszerfelszállás című tárlata nyílt meg.

Oldalak