Főbb híreink

A halottak napja közeledtével megnövekszik a füzesabonyi temetők látogatottsága, az önkormányzat több millió forintot fordított idén a temetők...

Idén két helyszínen ünnepeljük Füzesabonyban október 23-át. A délelőtt folyamán kerül átadásra a Kezek című emlékoszlop az északi városrészen, valamint...

Füzesabonyi Rendőrkapitányság kollégája Zbiskó Péter főtörzszászlós és társa a gyöngyösi Patkó Zsolt a második helyet szerezte meg az országos megmérettetésen a Balesethelyszínelők Szakmai Versenyén.

Rész-országgyűlést tartott az MSZP csütörtökön Egerben. Az MSZP előrehozott öregségi nyugdíj lehetőségének megteremtésére és a 13. havi nyugdíj bevezetésére szólítja fel a kormányt.

Küszöbön innen, küszöbön túl. A Lelki Egészség Világnapjáról 1992 óta emlékeznek meg minden év októberében. Idén a támogatott lakhatás került a középpontba a Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális Intézmény Aranyhíd Alapítványa rendezvényén.

Selyem és Audrey a két segítő kutya érkezett a Pöttömke óvodába. A terápiás kutyák és trénerük segítségével a legkisebbek megismerkedhettek az állatokkal, valamint azzal, hogyan bánjunk jól négylábú társainkkal.

Oldalak