Főbb híreink

A tavalyi évben közel 2800 esetben mért ki bírságot a rendőrség a gyorshajtó járművezetőkkel szemben a füzesabonyi kapitányság illetékességi területén....

Múlt kedden rendkívüli ülést tartott a város önkormányzata. A képviselőknek három napirendi pontban kellett döntést hozniuk.

Felújítás miatt ideiglenesen zárva tart az A-Z Topker Kft. Arany János úti üzlete. A cég tulajdonosa elmondta: a munkák befejezése után, modern környezetben várják a vásárlókat.

Még egy hétig, február 19-ig jelentkezhetnek középiskolákba a nyolcadik osztályos diákok. A helyi általános iskolák végzősei közül legtöbben szakgimnáziumban vagy szakközépiskolákban akarnak tovább tanulni.

Kiszebáb égetéssel űzték el a telet a Pöttömke Óvodában. Az intézményben ezzel elkezdődött a farsangi hét, ami szombaton a hagyományos jótékonysági bállal zárul.

Több mint kétszázan vettek részt a város legnagyobb társasági eseményének számító sportbálon. A szombati rendezvényen elismerésben részesültek a 2018-ban legjobban teljesítő sportolók, és még egy meglepetés leánykérésnek is tanúi voltak a jelenlévők.

Oldalak