Főbb híreink

Több mint egy milliárd forintból újult meg a Heves Megyei Kormányhivatal 20 épülete a “Középületek kiemelt épületenergiai fejlesztései” pályázat keretében,...

A kormány célja, hogy 2023-ig az 50 főnél nagyobb létszámú szociális intézményben lakókat a tervek szerint legfeljebb 12 fős lakóotthonokba költöztetik ki,...

 Legyél Te is az advent angyala! címmel cipős doboz ajándékgyűjtési akciót hirdetett a Füzeshírek a Szociális Központ és a Városi Televízió. A felhíváshoz nagyon sokan csatlakoztak több mint száz adomány gyűlt össze. Köszönjük!

A Hétszínvirág óvoda nevelői a szülőkkel együtt ősz óta készültek az adventi vásárra. A bevételből bábszínházat hívnak meg és kirándulásokat szerveznek az óvodai csoportoknak.

Az idén a Magyar Tár Házból indult útjára a Kis Bocs Mikulás. Péntek délelőtt készültek az ajándékok, szombaton pedig Füzesabonyban és Besenyőtelken osztottak szét 300 csomagot a hátrányos helyzetű gyermekeknek.

Hagyományőrző disznótorost rendeztek szombaton Mezőtárkányban. A Tájház udvarán befűtötték azokat a mobilkemencéket is, amelyeket a közelmúltban vásároltak meg pályázati támogatásból.

Oldalak