Főbb híreink

A Hétszínvirág óvodában a pedagógiai program szerves részét képezi az egészséges életmódra nevelés. Múlt kedden vitamin- és gyümölcssalátákat...

Megyei környezetvédelmi vetélkedőnek adott otthont a Föld Napja alkalmából a Széchenyi István Katolikus Általános Iskola. A múlt pénteki versenyen hét...

A megye kertbarátai találkoztak múlt szerdán Füzesabonyban. A civil szervezetek tagjai megosztották egymással tapasztalataikat és hasznos előadásokat is hallgattak a rendezvényen.

Kertészkedéssel ünnepelték a Föld Napját a Hétszínvirág Óvodában. A rendezvény célja, hogy a gyermekek már kiskorukban tanulják megóvni a környezetüket, és ez a mindennapos rutinná váljon a számukra.

 

A Pöttömke Óvodában idén is egy egész hetet szenteltek a Föld Napjának. A Kertbarátkör tagjainak és a szülőknek köszönhetően szépült meg az óvoda udvara. A kertészkedés során a már évek óta használt veteményeskertet készítették föl az újabb növények fogadására, borsót, sárgarépát és egyéb konyhakerti növényeket vetettek el.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásával épült műfüves labdarúgó pályát adták át a sportcsarnok mellet múlt pénteken . A létesítmény célja az utánpótlás nevelésen túl a sportolási lehetőség biztosítása, valamint egy újabb közösségi tér létrehozása volt.

Oldalak